srijeda, 28. lipnja 2017.

UKLONITE NEUGODNU BOČNU IZBOČINU NA STOPALU, IZLIJEČITE REUMATOIDNI ARTRITIS - NEVJEROVATNO UČINKOVITO



Uzroci i razvoj ove bolesti, tačnije reumatoidnog artiritsa nažalost još uvijek nisu poznati. Godinama unazad, od ove bolestu s patili uglavnom stariji ljudi, no danas, od nje pate skoro sve generacije, bez obzira na starosnu dob. Posljedica ove boleste jeste da se u organizmu čovjeka dešavaju odrećene promjene koje loše utiču na naše zglobove.


Narodni lijekovi koje imamo, ne mogu uvijek u potpunosti izliječiti neku bolest, ali mogu osobi koja ima probleme pomoći u otklanjaju bolova, kao i poboljšanju općeg zdravlja.


 Biće potrebni sledeći sastojci:
– 1 srednji krompir
– voda


Priprema:
Izrendajte krompir na krupno rende. Zatim rendani krompir stavite u cjediljku i na nekoliko sekundi spustite u vruću vodu. Izvadite iz vode, nemojte cijediti, i stavite u komad pamučne tkanine.

Ovaj oblog stavljajte na bolne zglobove, umotavši ih odgore alu-folijom ili najlon kesom, tako da sok krompira ne curi. Naknadno možete omotati još nečim, recimo tanjim peškirom ili krpom
.
Ova procedura se sprovodi jednom sedmicno. Nakon 1-2 primjene, primjetit ćete veliku promjenu i napredak na vašim zglobovima.


Oblozi od krompira takođe se koriste kod liečenja matitisa, angine, suhog ekcema, kod otoka, i kod liječenja petnog trna.

izvor : http://uspesnazena.com

Nema komentara:

Objavi komentar