četvrtak, 29. lipnja 2017.

SLOBODNO POKAŽITE VAŠE NOGE I TIJELO - POMIJEŠAJTE OVA DVA SASTOJKA I RIJEŠITE SE STRIJA ZA SVA VREMENA



Strije bez obzira na svoj odbojni izgled ne predstavljaju bilo koji zdravstveni problem, to je izrazito samo estetika, odnosno estetski problem. Iako, nije zdravstvene prirode, niti jedna zena, a ni muškarac strije e bvoli viditi na nijednom tijelu svoga tijela.


Strije se javljaju najviše na mjestima, koja su izložena rastezanju i rastu kože: ramena, nadlaktice, grudi, trbuh, bokovi, bedra i zadnjica.

Strije su zapravo oštećenje vezivnog tkiva koje nastaje usljed prebrzog rastezanja kože. Uvek su u pitanju vodoravne crte na tijelu, na početku ljubičasto-crvenkaste boje, da bi na kraju postale bijele.


 Na tržištu imamo mali milion preparata za uklanjanje strija, koji koštaju doslovno malo bogatstvo, ali većina ih nije baš učinkovita. Za naš, više nego učinkovit tretman, potrebna su vam samo dva sastojka, kafa i maslinovo ulje.


Zrnca mljevene kafe rade nježan piling kože i stimulišu proizvodnju kolagena, dok maslinovo ulje “zaključava” vlagu unutar ćelija epiderma.

Postupak:
– napravite smjesu od jedne kašike maslinovog ulja i jedne kašičice kafe
– nježnim pokretima umasirajte smjesu na djelove kože koji su prekriveni strijama
– 5 minuta nanosite, a zatim sacekajte 20 minuta
– toplom vodom laganim pokretima isperite
– obrisat ćete tako da ne trljate, već tapkanjem ćete posušiti vaše tijelo
– nanesite losion za tijelo po vašem izboru
– ponavljajte ovo svakog dana i strije će nestati kao rukom odnešene


Za još bolje rezultate, pogotovo ako na problematičnoj regiji imate i celulit, u smjesu možete dodati i jednu kašičicu žutog šećera.



brzireceptisavjeti.blogspot.com

Nema komentara:

Objavi komentar