subota, 13. svibnja 2017.

OVA MASKA ĆE VAM ZATEGNUTI KOŽU BOLJE OD BOTOKSA I PODMLADITI VAŠE LICE BAREM 10 GODINA



Nevjerovatna maska, koja će vas impresionirati već pri prvom nanošenju na vaše lice. Kada je jednom prbate, uvidit ćete kako će ona zamjeniti sve vaše kozmtičke dodatke koje ste do sada svakodnenov koristili.


Recept za masku koju vam donosimo jako je jednostavan i ekonomian, a njen učinak isti je kao i da ste podrvrgli dobro poznatom i proslavljenom botoksu.

Za ovu nevjerovatnu masku za lice potrebno vam je:

1 bjelance
pola kašičice limunovog soka
pola kašičice kokosovog ulja


Priprema:
Uzmite jaje srednje veličine i odvojite bjelance od žumanceta. Stavite bjelance u manju posudu i umutite ga tako da napravite čvrstu pjenu (kao da pravite kolače :D ). Zatim dodajte limunov sok i kokosovo ulje, i ponovo umutite.




Masku nanesite na temeljitoočišćeno lice i ostavite da djeluje nekih 10-15 minuta. Kada se maska osuši, isperite je toplom vodom, amožete korititi i čaj od kamilice.

Kako bi postigli željene rezultate, ovu masku bi trebali nanositi dva puta sedmično.


Inače, stalno korišćenje kokosovog ulja umjesto noćnih krema, najbolji je način da spriječite prerano starenje vaše kože. Vrlo mala količina ovog čudesnog ulja u stanju je da podmladi vašu kožu, čineći vaš ten besprijekornim, a kožu čistijom, ljepšom i što je još jako bitno, znatno zdravijom.

sintosa.com/receptizapet.blogspot.com

Nema komentara:

Objavi komentar