nedjelja, 28. svibnja 2017.

IMALA JE VELIKIH PROBLEMA SA DEBLJINOM, PREKO 100 KG JE IMALA, A ONDA JE IZBACILA OVU NAMIRNICU I SMRŠALA 40 KG, SVI TU NAMIRNICU KORISTIMO



Donna Docherty (31) još od svog ranog djetinjstva imala je problema s viškom kilograma, gojaznošću, a kada je u jednom trenutku vaga pokazala okruglih 100 kilograma, kada je shvatila, da je prevršila svaku mjeru, smogla je snage i samopouzdanja, i rekla NE.


Dugo je vremena bezuspješno pokušavala smršati, probala je razne dijete, ali pomaka nije bilo. Onda je shvatila da je problem samo u jednoj namirnici, ali namirnici koje se prožima i na bazi koje su mnogi proizvodi. ŠEĆER!

Donna je sve svoje slatkiše izbacila, te se opredjelila za alternativu, uz doručak ide kašica, ručak jaja, večer, naravno ponovo ide nešto zdravo i bez šećera.

Pored hrane, morala je imati i mnogo fizičke aktivnosti, vježbala je pet dana sedmično sa osobnim trenerom, i na kraju sva njena muka i odricanja na isplatili su se, jer to više nije ista djevojka.


Od kardio vježbi, do vježbi s utezima, Donna je za godinu dana izgubila nevjerovatnih 40 kilograma.

Znam da je bilo teško, ali isplatilo se, sada sam mnogo zdravija, imam nogo više samopouzdanja, jednostavno sam postala sasvim druga osoba, govori Donna


receptizapet.blogspot.com

Nema komentara:

Objavi komentar