četvrtak, 25. svibnja 2017.

PRONAĐENE BOBICE, KOJE KARCINOM UNIŠTAVAJU NEJEROVATNOM BRZINOM



Nažalost, karcinom u današnje vrijeme odnosi sve veći broj života i postao je vodeći razlog smrtnosti u svijetu. Ljudi se uglavnom ne uspiju izliječiti, naročito ako je bolest uznapredovala.


Međutim, sada imamo lijepu vijest za vas, jer u budućnosti ćemo umati lijek protiv ove opake bolesti. Naime, pronađene su crvene bobice koje se nalaze u prašumi u Austaliji, a nakon istraživanja utvrđeno je kako su u stanju da unište čak 70 % malignih ćelija.

Pozitivna strana je i da ne postoje neželjene reakcije, kao i da je cijeli ovaj proces poprilično brz!

Doktor Glenn Boyle je osnovao svoj tim naučnika, i oni su zajedno shvatili kako upravo ove bobice mogu da spase milione života širom planete, zbog svog nejverovatnog sastava.


Na Institutu za medicinska istraživanja koje je smješteno u Berghoferu , medicinski naučnici su izolovali dio iz crvene bobice koji djeluje na maligne ćelije i uništava ih, te saznali da ono ima veoma jako djelovanje naročito na karcinom glave, zatim dojke, prostate.

U bobicama se nalazi jedinjenje EBC-46, koje je nakon testiranja sa životinjama koje su oboljele od nekih vrtsa karcinoma, pokazalo da je uspješno djelovalo i uništilo maligne ćelije.


Iskreno se nadamo da će upravo ove bobice spasiti sve osobe koje imaju slična oboljenja, i da im se ova opaka bolest nikada više neće vratiti.

Ovo bitno jedinjenje nalazi se u sjemenkama.

udarne-vijesti.info/allhealthynews.com

Nema komentara:

Objavi komentar