subota, 27. svibnja 2017.

BIO JE NA DIJALIZI I NA SAMRTI, ALI OVO DRVO GA JE SPASILO I VRATILO GA U ŽIVOT - 100% PROVJERENO I DJELOTVORNO




Gospodin iz Orašja, Milorad, napisao nam je jednu jako iteresantnu priču, tačnije životnu.


Operisao je maligni tumor srži bubrega, tako da je morao jedan bubreg odstraniti, a ddrugi bubreg nije baš u najboljoj funkciji, zapravo samo 40% bubrega ima svoju funkciju, a u svemu tome, ima uvijek krv u urinu. Ljekari su mu savjetovali transplantaciju, jer njegov bubreg nije u stanju da se bori, a to bi značilo duge liste na čekanju, te na kraju najvjerovatnije i  smrt.

Nedavno je čuo priču o nekom drvetu, koje pomaže u liječenju bubrega, mokraćnih kanala, krvi, ujedno kompletnog organizma.Raspitao se za cijenu i nije vjerovao, kada su mu rekli da vrećica nasjeckanih grančica košta samo dvije marke, ili 1 euro. grančice trebaju biti od punog kvalitetnog drveta, posječene sa zdravog stabla, punog soka, tako da grančice zadrže taj sok,i kada osušite iste možete dobiti kvalitetan crvenkasto crno obojen čaj, koji je toliko jak da isprlja svaku posudu, a vaš organizan oporavit će za samo nekoliko dana.



KAKO PRIPREMITI ČAJ OD RUJEVINE

Stavite komadić drveta, od 3-4 cm ili cijelog ili isjeckanog u litar hladne vode,da prokuha nekih 20 minuta i ostavite da prenoći, narednog dana pijte tri puta dnevno po jednu veliku šolju, mada možete piti i češće zavisno šta želite postići,prije upotrebe možete zagrijati čaj.

Jako brzo ćete uvidjeti u djelotvornost ovog čaja, koji će vas izliječiti i potpuno oporaviti. Iako je jeftin, veoma je djelotvoran, tako da nećete potrošiti mngo novca da biste poboljšali stanje vašeg zdravlja.


Gospodin Milorad, uspio je izliječiti svoj bubreg, te je uspio izbjeći transplantaciju, te se iskeno nada da će ga zdravlje još dugo služiti...

youtube.com/receptizapet.blogspot.com

Nema komentara:

Objavi komentar