srijeda, 26. travnja 2017.

MJESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2017.





OVAN

Napokon je došao period kada možete malo da se opustite!

Nakon godinu i više dana tokom kojih je univerzum forsirao ovnove na naporan rutinski rad, situacija se od maja mjeseca drastično mijenja i ovnovima slijedi period kada mogu da budu potpuno svoji, potpuno kreativni i vatreni

Planeta Merkur početkom mjeseca ovnovima donosi priliku da promijene imidž, ili samo boju kose. Novim promjenama biće potpuno zadovoljni ma koliko one bile drastične.

10.maj donosi nove uzbudljive ideje, iznenadne i osvježavajuće novosti kao i nove zanimljive kontakte. Pojačana nervoza i stres će doprinjeti nepromišljenim izjavama. Suzdržite se!

U drugoj polovini mjeseca um će vam biti zauzet finansijskim konstrukcijama. Postoji mogućnost da osmislite novi izvor zarade. Bićete jako kreativni kada su finansije u pitanju.

Poslednjih dana maja biće potrebno da se suprotstavite osobi koja Vas blokira ili otvoreno sabotira. Radićete pod pritiskom ali Vam neće biti teško da uložite napor i da završite ono što ste započeli. Nemojte očajavati ako ne budete naišli na podršku koju ste očekivali, shvatićete da Vam nije ni trebala.





 BIK


Univerzum želi da se u narednom periodu posvetite svojim emocijama i svojoj porodici. Počećete da razmišljate o renoviranju doma. Bitno Vam je da osjetite toplinu.

Ako zapostavite privatan život zbog karijere napravićete grešku.

Tokom prve polovine mjeseca željećete da se osamite i da posvetite vrijeme meditaciji, spavanju i odmoru. U drugoj polovini mjeseca ćete živnuti i misli će Vam biti okupirane novim velikim planovima koji su Vam sinuli tokom ovog mirnijeg perioda.

Ukoliko ste planirali da uvedete neke promjene u svoj život sada je pravi trenutak da ih saopštite ljudima na koje bi te promjene eventualno uticale. Ovaj pun Mesec Vam donosi jaku intuiciju i jasan uvid u tuđe namere.

Posljednjih dana maja ćete biti izuzetno strastveni i probuditi emocije prema nekoj osobi. Bićete veoma harizmatični i privlačni. U vrtlogu ekstremnih emocija pomislićete da partner od Vas nešto krije.

Čuvajte se finansijskih manipulacija.





 BLIZANCI

Pokušajte da izbjegnete daleka putovanja, umjesto toga odlučite se na kraća putovanja i bliže destinacije. Zapravo najbolje ćete se provesti u svom komšiluku.

Pun Mesec 10.maja donosi intenzivne emocije i veliku želju da izadjete iz stanja apatije. Želite da popravite neku nepravdu koja je nanijeta Vama ili ste bili svjedok iste. Ne krijete svoje namjere. Potpuno iskačete iz kolosjeka i životne rutine. Nije dobro vrijeme za rizične poduhvate.

U prvoj polovini mjeseca maja Merkur će se potruditi da razmišljate o sebi i svojoj ulozi u društvu. Poželjećete da menjate svijet, medjutim druga polovina mjeseca donosi smirenje.

Sam kraj mjeseca donosi rasplet situacije koja se zakuvala i rešenja. Sve tenzije splašnjavaju same od sebe. Budite avanturista, spremite se da započnete nešto novo.

Saznaćete da je za Vas zainteresovan neko ko Vam se oduvijek dopadao.






 RAK

Od svih znakova univerzum će u narednom periodu najviše sreće, vezano za materijalne stvari pokloniti baš rakovima, i to će trajati do kraja godine. Spiritualna lekcija koja Vam se sprema je da kada je novac u pitanju – dobijamo onoliko koliko smatramo da smo zaslužili. Zato dragi Rakovi u narednom periodu – smatrajte da zaslužujete puno ! :)

Pun mesec 10.maja donosi rakovima jake emocije. Nemojte da se izgubite u pokušaju da spasite neku osobu ili ideju.

U prvoj polovini mjeseca razmišljaćete o svojoj karijeri i bavićete se planovima u vezi iste, dok je druga polovina mjeseca rezervisana za razmišljanje o vašim snovima, nadama i željama. Treba da znate da veliki planovi koje budete kovali u narednom mjesecu zapravo uopšte nisu toliko nemogući niti daleko od realnosti. Nemojte da Vas okolina ubedi u suprotno.

Očekujte da neko bude darežljiv prema Vama. Zahvaljujući toj osobi osjetićete se veoma optimistično. Nemojte se razočarati ako neko obećanje od prije ne bude ispunjeno.


 LAV

Počinje Vaša era !

Naime od ovog meseca pa do kraja 2018.godine univerzum će forsirati Lavove, kao i sve ljude koji poseduju tipične kvalitete lavova: ličnu harizmu i toplinu, šarm jedne dive i držanje dostojno članova kraljevske porodice. Dragi lavovi, Vama je to sve urođeno. Slobodno pokažite šta imate. Savet koji važi za Lavove i Ovnove skromnost u narednom periodu za njih neće biti vrlina.

Početak mjeseca obilježava odlično raspoloženje i velika inspiracija za kreativno stvaralaštvo. Odličan period za Lavove koji se bave šoubiznisom, umjetnošću i svim ostalim što zahteva nadahnuće.


Druga polovina maja je prilika da ostvarite dugotrajnu finansijsku dobit sprovođenjem praktične ideje u djelo.
Poslušajte savet starije osobe u vezi posla.

Nemojte pristajati na kompromise u ljubavi.





 DJEVICA

 Pokušajte da se osamite uz omiljenu knjigu ili muzički album. Ne preterujte sa poslom iako će Vam se činiti da tako bježite od nepoznatih novih osjećanja.

Pokušajte da se ovoga meseca oslonite na svoju intuiciju. Ako Vam se neka obaveza ne obavlja – izbjegnite je.

Oko 10.maja je odličan period da se proslavite vezano za marketing, društvene mreže, i informacione tehnologije. Odličan dan da članovima svog tima predstavite svoju novu ideju. Dolazite do značajnih informacija.

Kada je vaše raspoloženje u pitanju, druga polovina meseca će izgledati kao duga posle kiše. Bićete radoznali , vedri i planiraćete putovanje.

 Krajem meseca radite pod pritiskom ali postižete. Neka osoba će odigrati značajnu ulogu vezano za Vaš posao. Neko Vam remeti planove, ali ipak na kraju odlučujete da obavite sve sami. Obavljate mnogo konstruktivnog posla.

Ljubav: Dozvolite sebi romantično sanjarenje vezano za osobu za koju mislite da je nedostupna jer zapravo i nije.





 VAGA



Šta god radili savjet vagama je da u narednom periodu ne budu arogantni jer to može skupo da ih košta.

U prvoj polovini mjeseca vage će biti spremne na kompromis i saradnju. Ukoliko potpisujete važan ugovor sačekajte da prođe 5.maj.

Pun mjesec 10.maja vagama donosi veliku ambiciju i postavljanje novih ciljeva, kao i pojačanu vjeru u sebe. Privlačite sreću i dobre okolnosti. Porast popularnosti i realizacija planova.

U drugoj polovini mjeseca vage će se baviti svojim strastima, hobijima ili idejom koja ih motiviše.

Krajem mjeseca donosićete hrabre odluke i bićete neustrašivi u svim segmentima života, tako i vezano za ljubav. Zacrtaćete sebi cilj koji bi mogao da postane opsesija. Pazite se manipulatora.

Imaćete priliku da upoznate veoma intenzivne ljude.



 ŠKORPIJA

Ukoliko Vam se desi da Vas razočara ili demotiviše iskustvo vezano za posao, potrebno je da ne okrećete ledja situaciji nego da se suočite sa njom i da je prevazidjete. Ukoliko te prepreke prevaziđete bićete desetostruko nagradjeni.

U drugoj polovini mjeseca razmišljate o mogućim novim partnerstvima – kako poslovnim tako i romantičnim. Odličan period za započinjanje nove saradnje.

Pred sam kraj mjeseca blokade i negativni uticaji nestaju i bivaju zamjenjeni nježnom podrškom i generalnim osećajem lakoće. Nalazite rješenje.





 STRIJELAC

Od maja pa do kraja godine univerzum će forsirati strijelce da putuju, da čitaju zanimljive knjige i da ne gube vrijeme. Naime velika bi greška bila protraćiti narednih nekoliko mjeseci na ljude od kojih nemate šta novo da naučite.

U prvoj polovini mjeseca  ćete biti romantični i zaneseni, dok će drugu polovinu mjeseca rezervisati za razmišljanje o praktičnim problemima – plaćanju računa i slično. A tako im je i bolje jer će biti mnogo konstruktivniji i efikasniji u drugoj polovini maja.

Pun mesec 10.maja  donosi priliku da ispadnu veoma profesionalni i da oduševe poslovne saradnike i šefove. Biće veoma spretni, oprezni i praktični.

Oko 20.maja nastupa nekoliko dana slavlja i dobrog raspoloženja. Bićete ekstravagantni, i možete potrošiti dosta novca. Određena osoba uspostavlja veoma veliki uticaj na Vas.

Ljubav: Može Vam se dopasti neobična i obrazovana osoba.



 JARAC

U narednom periodu posvetite se nečemu – osobi, hobiju ili ideji - bez da postavljate pitanje: "Šta ja imam od toga?"

Oko 9.maja imaćete veliki uticaj na druge. Osjetićete se moćno i to je dobar dan da uvedeteu svoj život promene koje dugo priželjkujete.

10.maj donosi jarčevima priliku da kvalitetno organizuju ljude oko sebe, i time sebi drastično olakšaju posao, kao i povoljne okolnosti vezano za poslovno putovanje. Vodite računa o izjavama koje danas dajete. Pažljivo sa teškim riječima.

 Ljubav: Moguća lijepa romansa.

Opširnije u videu...



 VODOLIJA

Vodolije su poslednjih godinu i po dana bile konstantno suočavane sa svojim unutrašnjim strahovima sa idejom da se oni prevazidu. To je bila spiritualna lekcija kojom su se bavili. Od maja pa do kraja godine univerzum od njih očekuje da pokažu spremnost za saradnju, timski duh i kooperaciju, to je nova spiritualna lekcija za njih!

Pun mesec 10.maja donosi pregršt novih kontakata i poruka na koje treba odgovoriti. Tih dana Vodolije će biti zauzete a ideja će imati za izvoz. Doduše ne i koncentracije da ih zapamte.

U prvoj polovini meseca Vodolije će biti zatrpane raznim informacijama i kao da će svaka vijest prvo doći do njih, bilo bi dobro da iskoriste taj period i poboljšaju svoju poslovnu situaciju. Svakako odličan period za biznis i samopromociju, dok je druga polovina meseca period kada će vodolije razmišljati o punjenju baterija na nekom mirnom mestu daleko od svih tih aktuelnosti.

Najbolja stvar koja se dešava vodolijama u maju je prilika da inkorporiraju nove tehnologije i nove ideje u svoj biznis. Svakako imaju priliku da impresioniraju osobe od autoriteta nekom svojom svežom idejom. Uvode novi sistem u svoj rad.

Ljubav: Vodite računa da ne odbijete osobu koja je zapravo stvorena za Vas.




 RIBE

Ribe će u maju morati da budu precizne i tačne. Univerzum Vas forsira da poradite na svojoj radnoj etici i na svojim navikama. Biće potrebno da budete odgovorni i organizovani. Ako uspijete da bez poteškoća obavite sve svoje obaveze, vratiće Vam se višestruko.

Ovog mjeseca imate višestruku korist od oslanjanja isključivo na sebe. Izašli ste iz perioda kada niste mogli ništa da uradite bez tuđe pomoći. Za sve ste morali da čekate na nekoga ili nešto. Taj period je iza Vas. Sada je potrebno da pokažete da ste profesionalac i se na Vas može računati.

U prvoj polovini mjeseca ribe će se baviti finansijama i smišljanjem alternativnih izvora prihoda. Praktični ste i prija Vam takav pristup životu.

10.maj ribama donosi veoma pozitivan period. Imaćete osećaj  kao da ste na vrhu svijeta. Imate podršku ljudi koji su Vam bitni. Vaša strategija se pokazuje kao veoma uspješna.

(mogujatosama.rs/nasidani.com)

Nema komentara:

Objavi komentar