nedjelja, 30. travnja 2017.

IZGUBILA 70 KILOGRAMA, NIJEDNA DIJETA NIJE POMOGLA, ALI OVO JE UPALILO...


 Koristila je razne dijete, tu i tamo, uspijela je izgubiti nešto kilograma, međutim, ista kilaža se jako brzo vraćala, čak je znala dobiti i još koji dodatni kilogram.

Suočila sse sa raznim problemima upravo zbog svoje velike gojaznosti, neplodnost, otežano kretanje, naravno uslijedio je i visoko pritisak, te mnoge druge tegobe. Jednosavno sve više se toga nagmomilavalo upravo zbog veće gojaznosti.

Probala je apsolutno sve dijete, međutim bezuspješno, sve dok nije napokon upalila jedna stvar...

Uz ljekarsku kontrolu, odlučila se pokušati nešto sasvim novo, što je zapravo bila neka vrsta dijete, međutim odlučila se i na podvezivanje želuca. Prije nego se odlučla za povezivanje želuca morala je izgubiti najmanje 20kg.

Bila je to jako teška odluka za nju, ali da je upravo zahvaljujući čvrstoj volji, uspjela postići oo što želi.

Radila je i druge zahvate, a svaki je imao svoj rizik, ali  što je najbitnije, uspjela je. Kroz svoju dugogodišnju borbu uspjela je postići ono što želi, i savjetuje da svako mora prije svega biti mentalno jak i iskreno se dolučiti da želi da radi na svom zdravlju i boljem izgledu. Morate promijeniti svoj odnos prema hrani, morate jesti zdravo, i znati kada trebate stati, morate imati granicu, inače nikada nećete imati vitko i zdravo tijelo

Odrekla sam se svega, ali sam uspjela, i to mi je navažnije, a to savjetujem i vaama, budite jaki i istrajte u svojoj borbi s kilogramima...

(novi.ba)

Nema komentara:

Objavi komentar