utorak, 19. rujna 2017.

OVAJ SAVJET ZLATA VRIJEDI - POGLEDAJTE KAKO DA KOAČNO OPERETE VAŠ VEŠ BEZ FLEKA I DRUGIH IZNENAĐENJA


Svake godine dobijamo sve modernije mašine za pranje veša, međutim, kada je u pitanju krajnji rezultat, odnosno naša odjeća, nikada ne znamo da li će naša odjeća biti sva obojena ili će se nešto sasvim drugo desiti, tako da je to na kraju zaista prava lutrija.


U nastavku vam pišemo o tome kako da vaša odjeća bude oprana bez strahovanja šta će s nje na kraju biti. Uz ovaj trik vaša odjeća će biti bez fleka i drugih mogući iznenađenja koja inaće slijede prilikom pranja.

Sve što je genijalno, uglavnom je jednostavno, i na dohvat ruke svakom od nas. Sigurno ste upoznati da aluminijum smanjuje statički elektricitet i pojačava dejstvo deterdženata.


Da vaše pranje veša bude uspješno, trebate uradite sledeće:

Jednostavno napravite nekoliko loptica od alu-folije i stavite u bubanj veš mašine, zajedno sa vešom. Ove iste loptice možete koristiti nekoliko mjeseci, sve dok ne budete smatrali da trebate nove napraviti, jer su stare već počele da gube svoje dejstvo, odnosno su oštećene.


Nadamo se da ćete poslušati naš savjet i uvjeriti se u učinkovitost alu folije kada je u pitanju pranje odjeće. Uvjerit ćete se brzo kako na vašem vešu više neće biti tragova deterdženta, omekšivača, mrlja...a još bolje uštedit ćete na kupovini novih hemikalija koje su skupe, a ne baš učinkovite.

receptizabrzaijednostavnajela.blogspot.com

Nema komentara:

Objavi komentar