srijeda, 6. rujna 2017.

BRZO I VEOMA JEDNOSTAVNO RIJEŠITE SE GRUBE I ISPUCALE KOŽE NA VAŠIM PETAMA



Ukoliko imate problema sa grubom i veoma ispucanom kožom na vašim petama, onda ste na pravom mjestu. Zašto bacati novac na kojejakve preparate koji su veoma skupi i ne baš tako učinkoviti, kada kod kuće možete napraviti čudo na vašoj koži. Za par minuta vaša koža će progledati, i biti poput bebine, a samo vam je potrebno par sastojaka koje već imate u vašoj kući.


Biće vam potrebno:
- 1 limun
- čarape
- hidratantna krema ili ulje za kožu

Šta treba uraditi:

Presijecite limun na pola i iscijediti sok. Nama će biti potrebno samo kora limuna sa malo pulpe na njoj. Stavite te polovine limuna direktno na pete. Obujte čarape i držite ovaj ljekoviti oblog na nogama 30 minuta. Pola sata za opuštanje i regeneraciju kože stopala nije dugo, ali rezultat će vas obradovati.


Nakon 30 minuta skinite čarape, bacite polovine limuna i pogledajte svoje pete. Limunova kora i njena pulpa sadrže eterična ulja koja omekšavaju i regenerišu kožu: sve stare ćelije kože lako se skidaju. Pukotine na petama postaju manje vidljive već nakon prve procedure, a ako ćete ih sprovoditi redovno (2-3 puta nedeljno), koža stopala će izgledati besprekorno!

Nanesite malo hidratantne kreme ili ulja na stopala. Odličan efekat na pete će imati kokosovo ulje, ili mješavina glicerina i alkohola. Ovaj završni postupak njeguje kožu i pomaže petama da duže vrijeme ostaju glatke.


Nakon ovakvog limunovog pilinga, hranljive materije ulja ili kreme, odlično prodiru u duboke slojeve kože. Ovo i jeste efikasno lečenje ispucale i grube kože stopala

Izvor: uspesnazena.com

Nema komentara:

Objavi komentar