ponedjeljak, 23. listopada 2017.

VRATITE STARI SJAJ I BJELINU VAŠIM ZAVJESAMA UZ OVAJ JEDNOSTAVAN TRIK



Bijeli sintetički materijali, kao i pamuk osjetljivi su na kuhanje, sunce, prašinu ili pušenje u kući pa s vremenom ti materijali postaju sivi istari. Kako biste im vratili bjelinu operite ih sa samo jednim ključnim proizvodom.


Sigurno ste pokušali s mnogobrojnim sredstvima povratiti prvobitnu bjelinu, ali sunčevo zračenje, kuhanje ili eventualno pušenje u kući faktori su koji utječu na sivilo. No postoji jednostavan trik s kojim će vaše zavjese opet zasjati snježno-bijelom bojom.

Dovoljan vam je samo ocat, i to bijeli alkoholni. U mašinu zajedno sa zavjesama, stavite pola šalice bijelog alkoholnog octa, a gore odjeljak standardni deterdžent koji koristite. Na isti način možete oprati, vaše krpe, stolnjake, posteljinu i sve što vam je izgubio stari sjaj.


Ne brinite se za miris, on će tijekom pranja posve nestati. Osim toga, ocat je i prirodni omekšivač koji će vaše rublje dodatno omekšati.

Postupak za izbjeljivanje zavjesa, ručnika, posteljine:

S rubljem u bubanj mašine stavite i pola šalice bijelog alkoholnog octa, i veš oerite sa deterdžentom koji inače koristite.

receptizabrzaijednostavnajelaaa.blogspot.com / infooklub.blogspot.com

Nema komentara:

Objavi komentar