ponedjeljak, 23. listopada 2017.

SESTRU JE MUŽ OSTAVIO U BOLNICI JER MU NIJE RODILA SINA, VEĆ TREĆU KĆERKU



Sestra je rodila 3 djevojčice, ali kada se treći put porodila njen muž je toliko bio ljut što je i treći put rodila djevojčicu da je istog trenutka odlučio da se razvede od moje sestre. Bila je u bolnici kada je saznala da je ostavljena, bilo joj je veoma teško što je ostavio na takav način.


Zbog svakodnevnog velikog stresa psihički je jako stradala, mjesecima je bila u depresiji. Tamam kada se nakon godinu dana počela oporavljati došao je njen bivši muž i rekao kako je njegova nova žena trudna i da joj je ginekolog rekao da nosi muško, te kako će konačno dobiti sina.

Mnogo ružnih stvari je izgovorio mojoj sestri, govorio joj je kako je nesposobna i da je njegov najveći promašaj u životu što se njome oženio i toliko vremena izgubio, upravo snjom.

Nakon toga sestra je ponovo potonula u depresiju, i to još veću, zobg svih tih uvreda koje joj je uputio.


Međutim, evo danas čujem ta nova žena sestrinog bivšeg muža se porodila prije nekoliko mjeseci, rodila je muško, ali je beba samo par dana kasnije nažalost preminula.

Kažem nažalost jer beba i ta nova žena nisu ništa krive da bi im se tako nešto dogodilo i zaista mi je žao što se to dogodilo, mogu misliti kako se ta majka sada osjeća…


Sudbina je čudo i ma koliko se čovjek trudio da je promijeni, ne može, samo što nažalost na kraju u svemu uvijek stradaju nevini ljudi.

receptizabrzaijednostavnajelaaa.blogspot.com / infooklub.blogspot.com / ispovesti.rs

Nema komentara:

Objavi komentar