nedjelja, 2. srpnja 2017.

STAVILA JE LISTERINA NA VATU, TE NANIJELA ISPOD PAZUHA - POSLE PAR MINUTA DESILO SE NEŠTO NEVJEROVATNO, POGLEDAJTE SVE KORISTI LISTERINA


Kao što svi znamo, Listerin svoju najveću primjenu ima u održavanju higjene naših usta i zuba. No, našao je primjenu u još nekim stvarima. Donosimo vam nekoliko ideja, koje će vam olakšati život, rezultat je nevjerovatan.


Zašto Listerin?
Listerin sadrži mnogo korisnih sastojaka, kao što su: majčina dušica, eukaliptus i alkohol.

Utrljate ga ispod pazuha
Da li vam je ikada nestalo dezodoransa u nezgodnom trenutku? Listerin je odličan za borbu protiv neprijatnih mirisa kad god ste u nevolji! Jednostavno nanesite listerin na vatu i utapkajte ispod pazuha, i imat ćete nevjeorvatno učinkovitu zamjenu za parfem ili dezodorans.


Ukoliko osjećate negdje svrab, slobodno nanesite listerin, i odmah će nestati. Koliko god čudno zvučalo, natapkajte mesto gde vas je ujela neka buba Listerinom, odmah ćete osetiti olakšanje. Takođe se preporučuje kod svraba od uboda na otrovni bršljen ili otrovni hrast. Tek smo počeli, a već toliko primjena ima, nastavite s čitanjem, jer to nije sve.


Nakvasite kosu Listerinom

Ukoliko imate problema s peruti, samo nanesite listerin, i riješite je veoma brzo. Dodajte Listerin i izmasirajte kožu glave, kosu umotajte u peškir i operite kosu ponovo nakon 20-ak minuta.


Ukoliko imate kućnog ljubimca, odličan je za pseću daku.

Mnogi vlasnici kućnih ljubimaca ne koriste razne sprejeve protiv buha već na dlaku svoji ljubimaca nanose Listerin. Ova alternativna metoda je odlična jer se ne koriste jake hemikalije. Mnogi preporučuju mješanje Listerina sa šamponom za ljubimce ili mješanje Listerina sa vodom i to slobodno možete koristiti kao sprej.

Očistite vaše lice

Ukoliko imate problema sa aknama, preporučuje se da ga nanosite ujutro i naveče, a aravno ukoliko sam želite očistit lice, slobodno nanesite listerin.


Držite četkicu za zube u Listerinu
Baš kao što se Listerin bori sa bakterijama u vašim ustima, tako se brine i za vašu četkicu. U čašu sipajte Listerin i ostavite četkicu u njemu nekoliko sati, to bi trebalo da odradi posao.

brzireceptisavjeti.blogspot.com

Nema komentara:

Objavi komentar