srijeda, 29. studenoga 2017.

ŽELJEVŠI DA IZGLEDA POPUT POZNATE GLUMICE, POGLEDAJTE ŠTA JE URADILA SA SOVG LICA NAKON 50 OPERACIJA


      Photo by: sahratabar_official @instagram

Željevši izgledatu poput poznate holivudske glumice Angeline Jolie, odlučila se na niz operacija kako bi izgledala upravo kao ona. Iranka Sara Tabar je bila podvrgnuta na čak 50 operacija svoga lica, da bi na kraju njeno lice nažalost dobilo sasvim drugačiji izgled od onog željenog.

Na nekim fotografijama njeno lice malo čak i liči na lice poznate glumice, ali je izgubilo tu prirodnu simetriju, te je se mnogi prolaznici plaše kada je vide na ulici.

Ukoliko se odlučite za neki estetski tretman doooobro razmislite da ne bi završili kao ova Iranka. Svi mi tajno želimo ad izgledamo poput nekoga, ali zapravo vi trebate da budete ponosni na sebe i svoje tijelo, budite onakvi kakvi jeste, budite prirodni, a vaši prijatelji ukoliko su oni pravi prihvatit će vas takve. 

                      Photo by: sahratabar_official @instagram

Nažalost, danas je takvo vrijeme da mnogo nas živi u tom nekom virtualnom svijetu, sve je izgubilo svoju prirodnost, usljed raznih aplikacija koje korisitimo kako bi uljepšali naše tijelo i postavljali te fotografije po kojekakvim socijalnim mrežama, i sve smo u stanju napraviti za tu samo jednu fotografiju.

Zapitajmo se, da li je to uredu. Da li je uredu živjeti u virtualnom svijetu, u kojem je bitan taj famozni LIKE, u iščekivanju LIKEA-a, naš život koji je itekako stvaran prođe munjevitom brzinom.

Družite se sa stvarnim prijateljima, hodajte, šetajte, uživajte u svom životu punim plućima. Nemojte biti rob socijalnih mreža, i nemojte dozvoliti sebi da stremite biti neko drugi, nema potrebe da glumite nekoga drugog, budite ono što jeste, budite potpuno prirodni.



Djevojka na slici gore je željela biti neko drugi, smogla je hrabrosti i otišla čak i pod nož. Međutim, ovo je bio krajnji rezultat njene želje da bude neko drugi, stoga nemojte sebi to dozvoliti. Budite ponosni na ono što već jeste.


(sahratabar_official ; infooklub.blogspot.ba

Nema komentara:

Objavi komentar